8/13/2015

Update om skoleforløb

Er i kommet godt igang med skolen derude? Om det så er folkeskolen, gymnasiet, vidergående uddannelse eller noget helt andet? Min lillebror Rasmus er startet på Frederiksberg Gymnasie, det er så spændende for ham, og jeg håber han nyder det.
Jeg er startet på VUC/HF centeret i Hillerød, det har været så rart at møde nye mennesker, og læse igen efter en lang sommerferie, eller min kunne godt ha været længere, vil havde efterårsferie så hurtigt som overhovedet muligt. Haha!
Men det er ihvertfald dejligt at komme et helt nyt sted hen, jeg tog en pause lige inden min 9 klasses afslutning, lige omkring år 2013. Fordi jeg gik ned med en sygdom, som varede længere end jeg havde regnet med, så nu tager jeg 9 og 10 klasses trin på 1 år. Altså 6 mdr. 9 klasse og så 6 mdr. 10 klasse. Så det er overstået så hurtigt som muligt. Men hvad med jer? Hvordan har det nye skoleår været for jer/dig? Hvilken skole går du på?

4 kommentarer:

 1. Er også lidt trist over at sommerferien er slut -men det er nu lidt rart at komme i gang igen. Jeg er ligesom din lillebror lige startet på gymnasiet, så krydser fingre for at det kommer til at gå godt! Held og lykke med niende + tiende klasse (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Lyder dejlig for dig. Nyd det!
  Jeg har et sabbatår, så der er ikke så meget skole der ;-)

  Kig gerne forbi:
  Http://katrinelionett.blogspot.com/

  SvarSlet